dijous, 29 de desembre del 2011

Treball en grup = treball col·laboratiu

Per a realitzar els treballs en grup acostumem a utilitzar el Google Docs (amb totes les seves prestacions) així com també el Drop Box. Amb aquests dos servei gratuïts fan que totes puguem treballar alhora i podem veure els que les altres estan fent al document inical. Però també fem servir els documents Word perquè són la versió definitiva dels treballs, per treballar amb el mateix document creem un e-mail conjunt i cada vegada que modifiquem l'arxiu el tornem a enviar de manera que l'ultim arxiu rebut és el que conté les ultimes actualitzacions.

He de dir que en alguna ocasió també hem fet servir EyeOS però només en ocasions puntuals i mai hem tingut la constància suficient com per seguir treballant amb aquest escriptori al núvol. 

Tot i disposar de diferents eines per a realitzar treballs conjunts he de dir que no tot són avantatges; sovint el Google Docs deixa de funcionar i no actualitza els documents o d'altres directament no et deixa ni accedir-hi. Pel que fa al Drop Box cal ser més constant però personalment és l'eina que més m'agrada perquè és molt fàcil de gestionar. El que personalment trobo més útil és el sistema més rudimentari; per e-mail però cal avisar quan s'està modificant un document i no oblidar-se d'enviar l'última modificació. Per a mi és el més útil perquè pots deixar estructurar el document de la manera que desitges la seva impressió, és com la versió definitiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada