dijous, 29 de desembre del 2011

He aprés?

Al llarg d'aquests quatre dies d'exposicion hi ha hagut de tot però pel que fa als suports utilitzats han sigut els convencionals, Prezi i Power Point per això vull dir que som poc innovadors. Nosaltres tenim l'oportunitat de disposar d'ordinadors quatre hores a la setmana i per lo tant podríem haver sigut més creatius.

Pel que fa a les parts més pràctiques de les exposicions hi ha algunes que han sigut molt fluixes donat que no tots hi hem pogut participar, entre d'altres la nostra. Però tot i això en molts casos el fet de treballar en grup també ens ha fet aprendre dels altres. Algunes de les exposicions no han estat molt clares i això ha dificultat una mica la participació dels companys. Però també cal dir que hi ha grups que ho han fet molt bé, confeccionant les seves pròpies activitats i fent participar a tota la classe.

En referència a la part més teòrica de les exposicions he de dir que la majoria han sigut molt amenes i de les quals he après moltes coses. El contingut de totes elles ha estat molt ben exposat de manera que considero que aquest em serà útil al llarg de la meva futura vida professional.

Aquesta última entrada no vull que sigui considerada com una crítica cap als demés sinó que és una reflexió sobre el treball fet per tots els components del grup de UDTIC de matins.

GRÀCIES COMPANYS PER ENSENYAR-ME TANTES COSES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada