diumenge, 18 de desembre del 2011

Seguiment a classe VIII

Els companys de l’optativa UDTIC de tarda ens van fer arribar a través del seu professor un vídeo, que ells mateixos havien realitzat, explicant que era el pla TAC. Des del nostre grup, i com a senyal d’agraïment vam decidir enviar una carta realitzada per tot i a través de Twitter.
Entre tots vam, al fòrum del blink, això:

“Hola nois i noies. Som la classe de UD TIC del matí.

Primer de tot us volem agrair haver compartit amb nosaltres el vostre vídeo sobre el Pla TAC. Ens ha anat molt bé perquè havíem de fer el treball sobre aquest tema. El vídeo ha estat divertit.

Ens hauria agradat retornar-vos un vídeo però no tenim temps.

Volem fer un experiment amb el Twitter. Es tracta d'enviar el missatge fragmentat en frases curtes i veure si a través del hashtag el podem llegir tot seguit. Preveient l'ordre amb el que arribaran els fragments, us l'enviarem començant des del final.

Moltíssimes gràcies i una abraçada.”

Com bé indica el text  anterior vàrem provar de realitzar aquest experiment. A través de Twitter i amb 10 usuaris diferents vam fer arribar al hastags #UDTIC  i   #UDTICtarda el text. La manera de fer-ho va ser la següent, vam escriure el missatge de baix a dalt de manera que als hastags es podia llegir com un text normal.
A continuació mostro l’ordre en el que ho vam escriure i els dos links per a que ho pugueu veure.

10.Hola nois i noies.
9.Som la classe de UD TIC del matí.
8.Primer de tot us volem agrair haver compartit amb nosaltres el vostre vídeo sobre el Pla TAC. 7.Ens ha anat molt bé perquè havíem de fer el treball sobre aquest tema.
6.El vídeo ha estat divertit.
5.Ens hauria agradat retornar-vos un vídeo però no tenim temps.
4.Volem fer un experiment amb el Twitter.
3.Es tracta d'enviar el missatge fragmentat en frases curtes i veure si a través del hashtag el podem llegir tot seguit.
2.Preveient l'ordre amb el que arribaran els fragments, us l'enviarem començant des del final.
1.Moltíssimes gràcies.


Realitzar aquest “experiment” va ser molt interessant perquè jo que era una persona reticent a l’ús del Twitter considero que dur a terme aquesta activitat m’ha servit per veure la utilitat d’aquesta xarxa social. El treballar plegats , fent el text, va ser una experiència enriquidora perquè demostra que tot i treballar amb les TIC es poden realitzar treballs grupals i de qualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada