dijous, 29 de desembre del 2011

1, 2, 3, societats ràpides

Des de la meva pobra opinió personal considero que les societats actuals no poden viure sense les TIC. Sí, es clar, no tots en som usuaris de manera directa però indirecta n'estic convençuda que sí. I sinó mirin aquesta noticia.. encara no ha acabat el 2011 i els diaris ja prediuen les noves Aplicacions online que "triumfaran".

L'escola haurà d'adaptar-se a aquesta nova manera de fer, les TIC estan presents en el nostre dia a dia, i per això considero que introduir-les a l'escola pot aportar un plus de qualitat. Però cal saber-ho fer, cal ser conscient que és una feina llarga i un pel complicada per a aquella gent que mai a treballat amb ordinadors.Considero que la majora de coses que fem en l'actualitat sobre paper i amb el llapis es podran fer en un futur en iguals o millors condicions. Que les TIC s'adaptaran a les necessitats de cada alumnes i per aquesta raó resultaran un material prou adequat per a que tothom les utilitzi.

Però el que està clar es que cal saber com introduir-les, no per imposició sinó fent entendre perquè són necessàries i els beneficis que ens aporten. Val a dir que treballar amb les TIC des de l'escola comporta una gran ecnòmica en material i per aquesta raó considero que si es comença a treballar amb les TIC cal seguir endavant, no retrocedir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada