dijous, 6 d’octubre del 2011

Seguiment a classe II


Les dues sessions d’aquesta setmana han anat enfocades a la utilització del J-Clic. Segons la pròpia web el J-Clic és:

 “JClic es un entorno para la creación, realización y evaluación de actividades educativas multimedia, desarrollado en la plataforma Java. Es una aplicación de software libre basada en estándares abiertos que funciona en diversos entornos operativos: Linux, Mac OS X, Windows y Solaris.”

Per a que ens entenguem tots aquells que mai l’hem fet servir, el J-Clic és un software que ens proporciona diferents eines per tal de crear activitats. També val a dir que a la web hi ha un recull de múltiples activitats

En un proper post penjaré l’adreça web de la meva creació però pel moment he de dir que se’ns dubte aquesta és l’eina més funcional que he aprés fins al moment, pel que respecta a recursos educatius.
També vàrem dedicar una estona de la sessió de dimecres a veure com podíem compartir aquella informació interesant que publicàvem als nostres blogs personals. Vàrem arribar a l’acord de publicar el link de l’entrada al hashtag de l’assignatura (#UDTIC).

Però per poder fer un seguiment de les publicacions dels meus companys vaig començar a fer servir el Google Reader una aplicació que agrupa aquells llocs webs que jo visito i marca les actualitzacions que pateixen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada